… namninsamlingen

Förslaget om att lägga ned mellan- och högstadiet på Skytteholmsskolan kom helt utan förvarning. Och, skulle det visa sig, även utan tydlig grund. För trots hundratals mejl till ledamöterna i skolnämnden, trots telefonsamtal till representanter för olika partier, trots diskussioner i Solna-anknutna facebookgrupper lyckades ingen förstå varför beslutet fattats. På vilka grunder? Och utifrån vilka konsekvensanalyser?

På 13 dagar samlades 1332 namnunderskrifter in. Ettusentrehundratrettiotvå personer. Till Skolnämndens möte den 10 december överlämnades en diger lunta med namn på de 1332 personer som protesterar mot det förhastade beslutet.

• Vi vill att kommunen häver sitt beslut och inte stänger Skytteholmsskolans mellan- och högstadium, och Granbackaskolans mellanstadium!

Håller du med? Namninsamlingen är fortfarande öppen. Skriv under här.

1332 personer protesterade mot det alltför förhastade förslaget att stänga ytterligare mellan- och högstadier. Skolnämndens ordförande ville inte komma ut och ta emot de utskrivna listorna, utan de fick istället lämnas i stadshusets brevlåda.
Poster

2 svar på “… namninsamlingen

  1. Gun-Britt säger:

    Jag tycker ni politiker tänker lite fel här gå i genom en gång till . Ni kommer inte att vinna någonting på det utan det är varanen som får lida av det i längden ! Det är de som ska dra inte pengar till er pension !!!

  2. Khayda säger:

    Tycker att barnens framtid är inte prioritera i detta fall. Skärp er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *